Ik daag je uit

Ben jij een koploper in de logistieke (-vastgoed) sector op gebied van duurzaamheid en innovatie?
Dan daag ik je uit om hierin nog een stap verder te gaan. 

WAt gaan we doen?

De challenge

Samen met een door jullie geselecteerd team van collega’s en/of ketenpartners gaan we in een dagdeel met elkaar op zoek naar de blinde vlekken of uitdagingen in jullie logistieke proces of gebouw. Vervolgens bedenken we daar de mogelijke oplossingen bij. Indien nuttig ga ik daarna aan de slag met een longlist met partijen die daar mogelijkerwijs een oplossing voor hebben en die presenteer ik aan jullie. Een selectie daarvan nodig ik uit op een dag om hun salespitches te houden. Daarna is het aan jullie, met wie jullie verder willen gaan. Optioneel begeleid ik daarin op afstand ook het proces richting aanschaf.

WAt levert het op?

Gegarandeerde resultaten

Versterkt
teamgevoel

Beter zicht
op de knelpunten

Grote
tijdsbesparing

Efficiënte én leuke manier
van procesoptimalisatie

Verbeterde kennis
van relevante innovaties
in je vakgebied